Četrnaesti “Magic Night” u Zepter Hotelu u Vrnjačkoj Banji

zadmin

23 decembra 2018

Нема коментара

Četrnaesti “Magic Night” u Zepter Hotelu u Vrnjačkoj Banji

Tango magični nastup plesnog para iz škole “Tango Natural” sve prisutne je ostavio bez
daha. Modna kuća “Allegra” i kreatorka Tanja Šepić su, takođe, imali zapažen nastup

Manifestaciju je otvorila revija mlade dizajnerke Dijane Jovičić, koja je vanvremenskim komadima i dobro odabranom muzikom predstavila svoju kolekciju pod nazivom “Skin”. Tango magični nastup plesnog para iz škole “Tango Natural” sve prisutne je ostavio bez daha.
Modna kuća “Allegra” i kreatorka Tanja Šepić su, takođe, imali zapažen nastup.
Ono što je interesantno je da su modeli, kao modne aksesoare, nosili upravo “Tesla Light Wear”, naočare kompanije “Zepter”. Ove naočare su veoma korisne jer štite oči od stresa i visokoenergetskih zračenja. Mogu da se nose u svim vremenskim uslovima, danju i noću, u toku vožnje ili korišćenja kompjutera.
Modna kuća “Balextra” sa svojim minimalističkim stilom, elegantnim i sofisticiranim detaljima, brine da sve dame zablistaju, svakoga dana, u najlepšem svetlu. Moda, kvalitet i stil je svakodnevni zadatak uspešnog i kreativnog “Balextra” tima.
Pored zvaničnog programa, učesnici “Magic Night”-a imali su priliku da posete znamenitosti Vrnjačke Banje, kao i vinariju “Grabak”, gde ih je dočekala prijatna atmosfera, vino i muzika. Kao šlag na torti, revija Bate Spasojevića zatvorila je ovogodišnji “Magic Night” u velikom stilu.
Na ovom putovanju, u čarima Vrnjačke Banje, uživali su Aleksandar i Jelena Gajšek, Aleksandar
Gajović sa suprugom Tanjom, Vesna Jugović, Niggor i druge javne ličnosti, a magičnu noć, kao
voditeljski par, začinile su Ivana Stanković i Ivon Jafali.

IZVOR: Novosti Online | 25. decembar 2018.
Top