Trodnevni aranžman – Zepter Hotel Drina Bajina Bašta

Aranžman obuhvata:

 • 3 polupansiona u standard sobama (večera – doručak)
 • Prevoz do svih destinacija predviđenih za izlete
 • Ulaznice za sve predviđene posete
 • Stručnog vodiča
 • Za decu do 12 godina obezbeđeni su popusti (deca do 12 godina imaju 50% popusta ukoliko su u pratnji jedne ili dve odrasle osobe).
 • Prevoz do i od hotela/vile

Aranžman ne obuhvata:

 • Prevoz od aerodroma Beograd/Niš do Bajine Bašte, kao i povratak
 • Individualne troškove
 • Doplatu za deluxe sobe u iznosu od 15 EUR po osobi/po noći
 • Boravišnu taksu i osiguranje u iznosu od 1,1 EUR po osobi/po noći.
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu u iznosu od 10 EUR po osobi/po noći za hotel i 10 EUR po osobi/po noći za Vilu Drina

Na zahtev gostiju, hotel može da organizuje transfer od Beograda do Bajine Bašte i povratak u trajanju oko 3 h po pravcu.

CENA paketa po osobi: 18.200,00 RSD

Minimum za polazak 5 osoba, smene počinju i završavaju se subotom

 

PROGRAM:

1. dan

Individualni dolazak u Zepter Hotel Drina Bajina Bašta ili u Vilu Drina Perućac. Uz bogatu večeru u našem restoranu, upoznaćete se sa sadržajem našeg trodnevnog aranžmana.

2. dan: Izlet – Tara

Bajina Bašta  – Zaovine  –  Banjska stena – Tepih livada –  Mitrovac –  Kozja stena –  Perućac  plaza –  reka Vrelo i restoran Vrelo. Polazak iz Bajine Bašte posle doručka i obilazak očaravajućeg planinskog sela  Zaovine i istoimenog jezera. Uživaćete u zanimljivoj priči o Pančićevoj omorici, lepoj prirodi i još lepšem vidikovcu Banjska stena. Preko mesta Mitrovac, uživajući u šetnji od oko jednog kilometra, dolazimo do čudnovate prirodne pojave nazvanom Tepih livada, koja je naziv dobila po tome što se ugiba pod nogama kao mek tepih. Dalje idemo ka vidikovcu Kozja stena, odakle se pruža predivan pogled na kanjon reke Drine, jezero Perućac i Kozju stenu, koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Perućac je turističko mesto, najpoznatije po jezeru koje je napravljeno zbog izgradnje hidroelektrane. Tu je i lepo uređena plaža, gde osim kupanja, gosti mogu da pecaju, voze se brodom,  iznajme  kajak ili pedalinu, spuštaju se čamcima Drinom, koju ćemo posetiti i dalje nastaviti ka samom  naselju u čijem središtu je restoran „Vrelo“,smešten na vodopadu rečice Vrelo, najkraće reke u Evropi, koja se na tom mestu obrušava u Drinu.  Nakon toga sledi obilazak destilerije BB Kleka (degustacija rakija i kratka prezentacija o procesu proizvodnje rakije) povratak u hotel, večera i slobodne aktivnosti.

3. dan – Izlet – Mokra Gora

Bajina Bašta – Mokra Gora – Šarganska osmica – Bele vode – Mećavnik

Na vožnju Šarganskom osmicom polazimo nakon doručka i jutarnje kafe. Tokom vožnje proći ćemo stanicama Šargan-Vitasi, Šargan-Jatare i zaustaviti se na nekoliko vidikovaca, odakle se pruža fantastičan pogled na Mokru goru. Putujući čuvenom rutom u obliku broja osam, putniku je gotovo nemoguće da odredi kuda je voz već išao, a kuda tek treba da prođe. Po završetku vožnje koja traje 3 sata (sa usputnim pauzama) odlazimo do lekovitih izvora Bele vode i brda Mećavnik, na kome danas ponosno stoji možda jedini grad koji je u celini napravljen od drveta – Drvengrad. Uživajte na jedinstvenim mestima koje je izgradio poznati srpski reditelj Emir Kusturica tokom snimanja filma „Život je čudo“. Kao u svakom pravom gradu, i u Drvengradu postoje bioskop, muzej, crkva, biblioteka, restoran.

Povratak u hotel, večera i slobodne aktivnosti.

4. dan: Izlet – Rimski grad

Polazak iz Hotela/Vile Drina, prema mestu Skelani (republika Srpska). Neophodno je da gosti ponesu lične karte (ukoliko su državljani Srbije) ili pasoše pošto se prelazi granica. Nakon 10-ak minuta vožnje dolazimo do rimskog Municipiuma Malvesiatiuma (rimski grad iz 2 v.n.e.). Nakon obilaska arheološkog nalazišta, sledi kraći obilazak muzeja Municipiuma u mestu Bosanska Crvica. Nakon posete povratak u hotel, odjava i napuštanje hotela.

Način plaćanja

 • obavezan avans 40% prilikom rezervacije aranžmana, a ostatak do 10 dana do dolaska
 • gotovinski
 • virmanski
 • kreditnim karticama ( Master, Maestro, Dina i Visa)

Informacije

+381 (0) 31 862 451
rezervacija@zepterhoteldrina.com

Top