Bajina Bašta

EUROPE
43.970539, 19.564911.

NATURE WEEKEND – Slikovito i jedinstveno mesto za sve ljubitelje prirode

TARA: “Ja ovako zamišljam raj" dr Etkin Klark

SCS

Clean & Safe & Covid Free


Nastavljamo da sprovodimo našu misiju u sektoru hotelijerstva u kojem podižemo standarde higijene i bezbednost naših gostiju.

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da je naš hotel Zepter hotel Drina u Bajinoj Bašti dobio sertifikat i pravo korišćenja pečata „Clean&Safe“ (Čisto&Sigurno).
„Clean&Safe“ oznaka garantuje da se u našim hotelima sprovode sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere u borbi protiv COVID-19.

Glavno sredstvo u borbi protiv COVID-19 u našim hotelima, a zahvaljujući kojem smo i dobili ovaj pečat, je Therapy Air iOn - najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu (Nemačka 2016, 2019. i 2020. godine expertentesten.de), koji je sertifikovan da eliminiše korona virus iz vazduha u zatvorenom prostoru!

Sve sobe i prostorije Zepter Hotela opremljene su Therapy Air iOn prečišćivačem vazduha i zato ne brinite, već spakujte kofere i izaberite svoju destinaciju za bezbedan odmor i uživanje. Mi vas očekujemo već ovog vikenda!

Tara sa svojim beskrajno gustim i zelenim šumama, bajkovitim pašnjacima, bujnim livadama, očaravajućim jezerima i zapanjujućim vidikovcima, ima sve za nekoga i ponešto za svakoga. Bilo da ste avanturista ili neko ko samo želi da se opusti, uživa i provede vreme u prirodi, planina Tara je prava destinacija za vas!…

"Ja ovako zamišljam raj" izjavio je dr Etkin Klark, direktor Evropske fondacije za zaštitu prirode i nacionalnih parkova, prilikom obilaska Nacionalnog parka Tara.

GALERIJA

ŠTA VIDETI

TARA, BANJSKA STENA, VIDIKOVAC

SELO MEĆAVNIK

ŠARGANSKA OSMICA

DEGUSTACIJA NAJBOLJIH RAKIJA

KRSTARENJE DRINOM DO VIŠEGRADA

BAJINA BAŠTA

PAKET PLANINSKA AVANTURA - POSMATRANJE MEDVEDA

DAN 1 - Sletanje u Beograd, transfer do Bajine Bašte

Smeštaj u hotelu, večernji program (srpsko veče)…

DAN 2 - Planinska avantura

Obilazak NP Tara u pratnji rendžera Nacionalnog Parka, posmatranje medveda, povratak u suton

DAN 3 - Krstarenje rekom Drinom do Višegrada

+ Krstarenje brodom, ručak, obilazak Višegrada, povratak vozom do Mokre gore

DAN 4 - Opuštajuće prepodne, povratak za Beograd, transfer na aerodrom

+ Degustacija najboljih rakija, check-out, ručak, polazak na aerodrom u Beogradu

KORISNI LINKOVI

POGLEDAJTE JOŠ

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE

Jedan od najpoznatijih hotela u bivšoj Jugoslaviji (nekadašnja Zvezda) svojim šarmom starog gradskog, banjskog hotela u centru grada, privlači brojne goste iz celog sveta već decenijama.

DETALJNIJE

Odmorite se i opustite u udobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere.

DETALJNIJE

PACKAGES

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE
Top