Zepter Hotel Palace Banja Luka

Banja Luka

Poche sono le città che possono vantare un’alchimia particolare che nasce dall’animo lieto degli abitanti, dall’atmosfera da festival e dalla natura incantevole.

Fun weekend

Lorem ipsum dolor sit amet, consec dolor sit amet anis po.

EUROPE
44.77583 17.18556

GREAT FUN WEEKEND – Tamo gde Vrbas kroz klisuru zavija

BANJA LUKA NOĆU: Dobar provod i veseli ljudi!

#ZepterHotelPalace #ZepterHotels #ZepterWorld

Udoban i jednostavan smeštaj, u stilu pravog gradskog hotela iz zlatnih 30-tih prošlog veka, odlična je baza za upoznavanje bogatog noćnog života. Pravo obeležje Banja Luke polako vraća stari sjaj i omiljeno je mesto odmora starijih, ali sve češće i mlađih gostiju koji posećuju banjalučke festivale zbog svoje fantastične gradske pozicije.

Hotel Palace sagrađen je 1933. godine, u periodu procvata Banja Luke, za vreme Vrbaske banovine i bana Svetislava Tise Milosavljevića.

Od tog vremena do danas jedna je od najlepših građevina u Banja Luci. Hotelska zgrada je zaštićeni spomenik graditeljskog nasleđa prve kategorije.

NA RASPOLAGANJU

SMEŠTAJ

PREGLED KAPACITETA

Broj soba

64

Površina

18-25 m2

Opis

1-2 pax (double room - double or king size beds)

Broj soba

16

Površina

18-25m2

Opis

1-2 pax (lux room - 2 separated beds)

Broj soba

5

Površina

18m2

Opis

1 pax (lux room - 1 single bed)

Broj soba

3

Površina

20-25m2

Opis

1-4 pax (lux room - 1 king size + 2 separated beds)

Broj soba

2

Površina

35-50m2

Opis

1-4 pax (apartment 35 m2 and apartment 50 m2 )

RESTORAN & BAR

Hotelski restoran sa prostranom terasom na banjalučkoj promenadi mesto je susreta tokom cijelog dana. Bilo da je u pitanju jutarnja kafica, kolač ili neki od specijaliteta iz naše Zepter kuhinje gosti rado dolaze i vraćaju se. Ljubazno osoblje i odlična kuhinja, dovoljno da budete prava “kafana na ćošku”, uvek puna raznog svijeta.

USLUGE I SADRŽAJI

U sklopu hotela nalazi se i brojni sadržaji: letnja bašta, restoran, poslastičarnica, pizzeria, noćni bar, frizerski salon i drugi ugostiteljski i zabavni prostori. Poslovnim gostima na raspolaganju su i sale za seminare, prezentacije i poslovne sastanke sa posebnom tehničkom opremom i pratećim sadržajima, kao i dve manje konferencijske sale.

Hotelski restoran, sa kafanom (130 mesta), pogodan je za organizovanje raznih svečanosti i poslovnih ručkova. Hotel poseduje parking za automobile i autobuse, kao i garažu sa 20 parking mesta.

Izuzetno atraktivan hotel koji svojim gostima nudi ugođaj luksuza i vrhunske usluge na samoj obali predivne reke Une. Svetle, udobne i prostrane sobe sa pogledom na reku i grad.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE

Odmorite se i opustite u udobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere.

DETALJNIJE

KONTAKT

Zepter Hotel Palace

Kralja Petra I Karađorđevića 60,

78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina

+387 51 223 040

[email protected]

Top