Zepter Hotel Beograd

Beograd

Ovaj veliki grad bio je, izgleda, oduvek ovakav: istrgan, prosut, upravo kao da nikad ne postoji, nego večno nastaje, dograđuje se i oporavlja.

City weekend

EUROPE
44.787197, 20.457273

CITY BREAK – Odlična vikend destinacija na sat leta od većine EU metropola

CITY: Dinamičan, šarmantan

SCS

Clean & Safe & Covid Free


Nastavljamo da sprovodimo našu misiju u sektoru hotelijerstva u kojem podižemo standarde higijene i bezbednost naših gostiju.

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da je naš hotel Zepter hotel Beograd dobio sertifikat i pravo korišćenja pečata „Clean&Safe“ (Čisto&Sigurno).
„Clean&Safe“ oznaka garantuje da se u našim hotelima sprovode sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere u borbi protiv COVID-19.

Glavno sredstvo u borbi protiv COVID-19 u našim hotelima, a zahvaljujući kojem smo i dobili ovaj pečat, je Therapy Air iOn - najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu (Nemačka 2016, 2019. i 2020. godine expertentesten.de), koji je sertifikovan da eliminiše korona virus iz vazduha u zatvorenom prostoru!

Sve sobe i prostorije Zepter Hotela opremljene su Therapy Air iOn prečišćivačem vazduha i zato ne brinite, već spakujte kofere i izaberite svoju destinaciju za bezbedan odmor i uživanje. Mi vas očekujemo već ovog vikenda!

#ZepterHotelBelgrade #ZepterHotels #ZepterWorld

Odmorite se i opustite u udobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere. Uđite u „Zepter svet“ polako otkrivajući Beograd, jer je skoro sasvim izvesno da ćete mu se opet vratiti.

Nađite se sa svojim prijateljima u Zepresso Aperitif baru i započnite istraživanje ovog šarmantnog grada.

Prvi apartmanski hotel visoke kategorije, smešten u srcu Beograda, predstavlja oazu mira, luksuza i komfora u koju je pretočena Zepter misija zdravlja. U prizemlju Zepter hotela nalaze se: recepcija, SmartLife restoran sa raznovrsnim a zdravim menijem, Snack bar u kome se servira doručak i Zepresso Aperitiv bar sa bogatom ponudom napitaka i Zepresso kafe aromom. Na međuspratu je smeštena Zepter konferencijska sala, multifunkcionalna sala koja može da zadovolji zahteve gostiju za različitim tipom sastanaka. Na II spratu nalazi se terasa Joy-Me idealna za razne prijeme na otvorenom, kapaciteta do 80 osoba. Od I do VI sprata raspoređene su sobe i apartmani. Na VII spratu smešteni su SmartLife Fitness centar – idealno mesto za održavanje telesne forme, biblioteka i impozantna terasa Horizont za prijeme na otvorenom, koja može da ugosti do 100 osoba.

Svaki apartman i prostor u ovom Hotelu pruža jedinstveni doživljaj strogog centra Beograda a ujedno i oaze zdravlja, lepote, luksuza i mira.

NA RASPOLAGANJU

PREGLED KAPACITETA

Broj soba

5

Površina

32m2

Opis

1 SPAVAĆA SOBA

Broj soba

2

Površina

42m2

Opis

1 SPAVAĆA SOBA I 1 DNEVNA SOBA

Broj soba

5

Površina

45m2

Opis

1 SPAVAĆA SOBA, 1 DNEVNA SOBA I POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA

Broj soba

17

Površina

60m2

Opis

1 SPAVAĆA SOBA, 1 DNEVNA SOBA, POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA I 1 GOSTINSKI TOALET

Broj soba

1

Površina

73m2

Opis

2 SPAVAĆE SOBE, 1 DNEVNA SOBA, POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA I 1 GOSTINSKI TOALET

Broj soba

1

Površina

117m2

Opis

3 SPAVAĆE SOBE, 1 DNEVNA SOBA, POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA I 1 GOSTINSKI TOALET

Broj soba

1

Površina

333m2

Opis

3 SPAVAĆE SOBE, 1 DNEVNA SOBA, POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA, TRPEZARIJA, RADNA SOBA I 1 GOSTINSKI TOALET

Sobe su u potpunosti opremljene Zepter proizvodima:
Therapy Air Ion - om – aparatom za prečišćavanje vazduha, Bioptron - om - aparatom za svetlosnu terapiju, Zespresso aparatom - za kafu, Zepter fenom i Zepter kozmetikom.

Apartmani poseduju: mini bar, klimu, WiFi, smart televizore, kablovsku televiziju, video interfon, telefon, sef, protivpožarnu zaštitu i mogućnost korišćenja protivprovalnog sistema koji reaguje na pokret.

RESTORAN & BAR

Zepresso Aperitiv bar

Zepresso Aperitiv bar je otvoren 24 sata tako da gost u bilo koje vreme može da uživa u bogatom izboru omiljenih pića ili obraduje svoja čula ukusa i mirisa aromama Ze-presso kafe – najboljim italijanskim espresom u centru Beograda. Profesionalna usluga i prijatan ambijent učiniće da trenuci provedeni u Zepresso Aperitiv Baru budu nezaboravni.

SmartLife restoran

SmartLife restoran, sa Snack barom u kome se služi hrana koja obiluje izvanredno bogatom ponudom internacionalne i mediteranske kuhinje i specijalitetima pripremljenim na Zepter način. Hrana servirana u luksuznom Zepter porcelanu zadovoljava i najistančanije ukuse što SmartLife restoran čini mestom opuštanja, intime i vrhunskog gastronomskog doživaljaja.

DA LI ZNATE?

Terasa Horizont

Impozantna terasa otvorenog tipa Horizont nalazi se na VII spratu Hotela. Sa ove terase pruža se jedinstveni panoramski pogled na Beograd i njegove reke. Idealna je za razne vrste događaja na otvorenom, ali može da se prilagodi i posebnim željama i potrebama svakog gosta – bilo da je u pitanju intimni doručak, romantična večera ili neki drugi značajan trenutak.

Terasa Joy-Me

Otvorena terasa Joy-Me, na II spratu Hotela, sa pogledom na City Garden, idealna je za intimne prijeme i događaje na otvorenom. Prelepi prostor terase kreiran je da odgovara željama i potrebama svakog gosta. Kapacitet Terase je do 80 mesta.

Konferencijska sala

Zepter Conference hall je multifunkcionalna sala za bankete, prijeme, seminare, obuke, team buildinge i konferencije. Savremeno opremljen radni prostor, sa svom potrebnom audio i video opremom obezbeđuje optimalne uslove za održavanje bilo kog poslovnog događaja.

FOTO GALERIJA

GALERIJA

VIRTUELNA TURA

POGLEDAJTE JOŠ

Jedan od najpoznatijih hotela u bivšoj Jugoslaviji (nekadašnja Zvezda) svojim šarmom starog gradskog, banjskog hotela u centru grada, privlači brojne goste iz celog sveta već decenijama. Važi za drugi najveći kongresni kapacitet u Srbiji.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE

Gradski hotel, otmena oaza u zelenilu Bajine Bašte nadomak Tare i Drine. Udobne i komforne sobe, dobar san i planinarski doručak nosiće vas u aktivnostima na reci, jezeru ili planini.

DETALJNIJE

SADRŽAJI

SmartLife Fitness

SmartLife Fitness, oaza za održavanje telesne forme, opremljena najnovijim tehno-gym spravama, centrom za masažu i saunom, učiniće Vaš boravak u Hotelu nezaboravnim iskustvom i jedinstvenim užitkom. Opustite se uz naš stručni tim medicinskog osoblja i uživajte u tretmanima Bioptron svetlosnom terapijom koja leči i deluje na prirodan način tako što jača regenerativne sposobnosti tela, pomažući mu da oslobodi vlastiti potencijal.

ORGANIZACIJE DOGAĐAJA

Zepter hotel nudi mogućnost organizovanja različitih događaja u potpuno opremljenim i luksuznim prostorijama hotela.

Preuzmite Banket Ponudu ovde:

Banket Ponuda - Zepter Hotel Beograd, Terazije 10

SPECIJALNI ZAHTEVI

Posebne usluge: Na zahtev gosta, recepcija Zepter hotela organizovaće prevoz limuzinama od aerodroma Beograd do Hotela i nazad, obezbediće ulaznice za odabrane predstave u Operi i teatru Madlenianum – prvoj privatnoj operi u Evropi, dogovoriti personalizovanu posetu Muzeju Zepter, izložbama i aukcijama u Aukciskoj kući Madl’Art, turistički obilazak Beograda ali i turističke ture van Beograda i van granica Srbije.

KONTAKT

Zepter Hotel

Adresa: Terazije 10

Hotel front desk: 011/30 63 800

Hotel Fax: 011/ 30 63 801

Hotel email: [email protected]

Web: www.hotelzepter.rs

Facebook: Zepter Hotel

VIRTUELNA TURA

Top