Zepter Hotel Beograd

Beograd

Ovaj veliki grad bio je, izgleda, oduvek ovakav: istrgan, prosut, upravo kao da nikad ne postoji, nego večno nastaje, dograđuje se i oporavlja.

City weekend

EUROPE
44.787197, 20.457273

CITY BREAK – Odlična vikend destinacija na sat leta od većine EU metropola

CITY: Dinamičan, šarmantan

SCS

Clean & Safe & Covid Free


Nastavljamo da sprovodimo našu misiju u sektoru hotelijerstva u kojem podižemo standarde higijene i bezbednost naših gostiju.

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da je naš hotel Zepter hotel Beograd dobio sertifikat i pravo korišćenja pečata „Clean&Safe“ (Čisto&Sigurno).
„Clean&Safe“ oznaka garantuje da se u našim hotelima sprovode sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere u borbi protiv COVID-19.

Glavno sredstvo u borbi protiv COVID-19 u našim hotelima, a zahvaljujući kojem smo i dobili ovaj pečat, je Therapy Air iOn - najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu (Nemačka 2016, 2019. i 2020. godine expertentesten.de), koji je sertifikovan da eliminiše korona virus iz vazduha u zatvorenom prostoru!

Sve sobe i prostorije Zepter Hotela opremljene su Therapy Air iOn prečišćivačem vazduha i zato ne brinite, već spakujte kofere i izaberite svoju destinaciju za bezbedan odmor i uživanje. Mi vas očekujemo već ovog vikenda!

#ZepterHotelBelgrade #ZepterHotels #ZepterWorld

Odmorite se i opustite u udobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere. Uđite u „Zepter svet“ polako otkrivajući Beograd, jer je skoro sasvim izvesno da ćete mu se opet vratiti.

Nađite se sa svojim prijateljima u Zepresso Aperitif baru i započnite istraživanje ovog šarmantnog grada.

Prvi apartmanski hotel visoke kategorije, smešten u srcu Beograda, predstavlja oazu mira, luksuza i komfora u koju je pretočena Zepter misija zdravlja. U prizemlju Zepter hotela nalaze se: recepcija, SmartLife restoran sa raznovrsnim a zdravim menijem, Snack bar u kome se servira doručak i Zepresso Aperitiv bar sa bogatom ponudom napitaka i Zepresso kafe aromom. Na međuspratu je smeštena Zepter konferencijska sala, multifunkcionalna sala koja može da zadovolji zahteve gostiju za različitim tipom sastanaka. Na II spratu nalazi se terasa Joy-Me idealna za razne prijeme na otvorenom, kapaciteta do 80 osoba. Od I do VI sprata raspoređene su sobe i apartmani. Na VII spratu smešteni su SmartLife Fitness centar – idealno mesto za održavanje telesne forme, biblioteka i impozantna terasa Horizont za prijeme na otvorenom, koja može da ugosti do 100 osoba.

Svaki apartman i prostor u ovom Hotelu pruža jedinstveni doživljaj strogog centra Beograda a ujedno i oaze zdravlja, lepote, luksuza i mira.

NA RASPOLAGANJU

PREGLED KAPACITETA

Broj soba

5

Površina

32m2

Opis

1 SPAVAĆA SOBA

Broj soba

2

Površina

42m2

Opis

1 SPAVAĆA SOBA I 1 DNEVNA SOBA

Broj soba

5

Površina

45m2

Opis

1 SPAVAĆA SOBA, 1 DNEVNA SOBA I POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA

Broj soba

17

Površina

60m2

Opis

1 SPAVAĆA SOBA, 1 DNEVNA SOBA, POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA I 1 GOSTINSKI TOALET

Broj soba

1

Površina

73m2

Opis

2 SPAVAĆE SOBE, 1 DNEVNA SOBA, POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA I 1 GOSTINSKI TOALET

Broj soba

1

Površina

117m2

Opis

3 SPAVAĆE SOBE, 1 DNEVNA SOBA, POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA I 1 GOSTINSKI TOALET

Broj soba

1

Površina

333m2

Opis

3 SPAVAĆE SOBE, 1 DNEVNA SOBA, POTPUNO OPREMLJENA KUHINJA, TRPEZARIJA, RADNA SOBA I 1 GOSTINSKI TOALET

Sobe su u potpunosti opremljene Zepter proizvodima:
Therapy Air Ion - om – aparatom za prečišćavanje vazduha, Bioptron - om - aparatom za svetlosnu terapiju, Zespresso aparatom - za kafu, Zepter fenom i Zepter kozmetikom.

Suite-ovi poseduju: mini bar, klimu, WiFi, smart televizore, kablovsku televiziju, video interfon, telefon, sef, protivpožarnu zaštitu i mogućnost korišćenja protivprovalnog sistema koji reaguje na pokret.

RESTORAN & BAR

Zepresso Aperitiv bar

Zepresso Aperitiv bar je otvoren 24 sata tako da gost u bilo koje vreme može da uživa u bogatom izboru omiljenih pića ili obraduje svoja čula ukusa i mirisa aromama Ze-presso kafe – najboljim italijanskim espresom u centru Beograda. Profesionalna usluga i prijatan ambijent učiniće da trenuci provedeni u Zepresso Aperitiv Baru budu nezaboravni.

SmartLife restoran

SmartLife restoran, sa Snack barom u kome se služi hrana koja obiluje izvanredno bogatom ponudom internacionalne i mediteranske kuhinje i specijalitetima pripremljenim na Zepter način. Hrana servirana u luksuznom Zepter porcelanu zadovoljava i najistančanije ukuse što SmartLife restoran čini mestom opuštanja, intime i vrhunskog gastronomskog doživaljaja.

DA LI ZNATE?

Terasa Horizont

Impozantna terasa otvorenog tipa Horizont nalazi se na VII spratu Hotela. Sa ove terase pruža se jedinstveni panoramski pogled na Beograd i njegove reke. Idealna je za razne vrste događaja na otvorenom, ali može da se prilagodi i posebnim željama i potrebama svakog gosta – bilo da je u pitanju intimni doručak, romantična večera ili neki drugi značajan trenutak.

Terasa Joy-Me

Otvorena terasa Joy-Me, na II spratu Hotela, sa pogledom na City Garden, idealna je za intimne prijeme i događaje na otvorenom. Prelepi prostor terase kreiran je da odgovara željama i potrebama svakog gosta. Kapacitet Terase je do 80 mesta.

Konferencijska sala

Zepter Conference hall je multifunkcionalna sala za bankete, prijeme, seminare, obuke, team buildinge i konferencije. Savremeno opremljen radni prostor, sa svom potrebnom audio i video opremom obezbeđuje optimalne uslove za održavanje bilo kog poslovnog događaja.

FOTO GALERIJA

GALERIJA

VIRTUELNA TURA

POGLEDAJTE JOŠ

Jedan od najpoznatijih hotela u bivšoj Jugoslaviji (nekadašnja Zvezda) svojim šarmom starog gradskog, banjskog hotela u centru grada, privlači brojne goste iz celog sveta već decenijama.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE

Gradski hotel, otmena oaza u zelenilu Bajine Bašte nadomak Tare i Drine. Udobne i komforne sobe, dobar san i planinarski doručak nosiće vas u aktivnostima na reci, jezeru ili planini.

DETALJNIJE

SADRŽAJI

SmartLife Fitness

SmartLife Fitness, oaza za održavanje telesne forme, opremljena najnovijim tehno-gym spravama, centrom za masažu i saunom, učiniće Vaš boravak u Hotelu nezaboravnim iskustvom i jedinstvenim užitkom. Opustite se uz naš stručni tim medicinskog osoblja i uživajte u tretmanima Bioptron svetlosnom terapijom koja leči i deluje na prirodan način tako što jača regenerativne sposobnosti tela, pomažući mu da oslobodi vlastiti potencijal.

ORGANIZACIJE DOGAĐAJA

Zepter hotel nudi mogućnost organizovanja različitih događaja u potpuno opremljenim i luksuznim prostorijama hotela.

Preuzmite Banket Ponudu:

Banket Ponuda - Zepter Hotel Beograd, Terazije 10

SPECIJALNI ZAHTEVI

Posebne usluge: Na zahtev gosta, recepcija Zepter hotela organizovaće prevoz limuzinama od aerodroma Beograd do Hotela i nazad, obezbediće ulaznice za odabrane predstave u Operi i teatru Madlenianum – prvoj privatnoj operi u Evropi, dogovoriti personalizovanu posetu Muzeju Zepter, izložbama i aukcijama u Aukciskoj kući Madl’Art, turistički obilazak Beograda ali i turističke ture van Beograda i van granica Srbije.

KONTAKT

Zepter Hotel

Adresa: Terazije 10

Hotel front desk: 011/30 63 800

Hotel Fax: 011/ 30 63 801

Hotel email: [email protected]

Web: www.hotelzepter.rs

Facebook: Zepter Hotel

VIRTUELNA TURA

Top