Vrnjačka Banja

EUROPE
20.894188, 43.625074

RELAX WEEKEND – Kraljica banjskog turizma Srbije

SPA CENTER: 150 godina iskustva u turizmu

SCS

Clean & Safe & Covid Free


Nastavljamo da sprovodimo našu misiju u sektoru hotelijerstva u kojem podižemo standarde higijene i bezbednost naših gostiju.

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da je naš hotel Zepter hotel Vrnjačka banja dobilo sertifikat i pravo korišćenja pečata „Clean&Safe“ (Čisto&Sigurno).
„Clean&Safe“ oznaka garantuje da se u našim hotelima sprovode sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere u borbi protiv COVID-19.

Glavno sredstvo u borbi protiv COVID-19 u našim hotelima, a zahvaljujući kojem smo i dobili ovaj pečat, je Therapy Air iOn - najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu (Nemačka 2016, 2019. i 2020. godine expertentesten.de), koji je sertifikovan da eliminiše korona virus iz vazduha u zatvorenom prostoru!

Sve sobe i prostorije Zepter Hotela opremljene su Therapy Air iOn prečišćivačem vazduha i zato ne brinite, već spakujte kofere i izaberite svoju destinaciju za bezbedan odmor i uživanje. Mi vas očekujemo već ovog vikenda!

Spa&Wellness napomena

Usled pandemije Korona virusa i pojačanog čišćenja i dezinfekcije prostora Spa&Wellness centra, a ujedno i pridržavanja važećih propisa o ograničenom broju gostiju koji u isto vreme mogu koristiti usluge Spa&Wellness centra, postoji mogućnost vremenskog ograničenja korišćenja istih.

Kraljica banjskog turizma

Vrnjačka Banja smeštena u centralnoj Srbiji, na severnim padinama planine Goč u dolini Zapadne Morave, na nadmorskoj visini od 227m, okružena je izvanrednim prirodnim lepotama i to jeste ključ specifične mikroklime ovog mesta tokom cele godine. Nalazi se na samo 200 kilometara od Beograda. Kroz nju protiču dve reke: Lipovačka i Vrnjačka. Kraljica banjskog turizma, kako neformalno nazivaju Vrnjačku Banju, je potpuno posebno mesto u Srbiji.

Još od vremena Kelta, a kasnije i Rimljana i Vizantije, poznata je i cenjena po brojnim istorijskim lokalitetima i izvorima lekovite vode. Vrnjačka banja je autentičan banjski centar koji obiluje velikim brojem arhitektonskih zdanja na malom prostoru koji naseljava svega desetak hiljada stanovnika. Hotel Zepter sa svojim prepoznatljivim izgledom je jedan od simbola Vrnjačke Banje.

Banja obiluje izvorima tople i hladne vode, ima ih čak sedam, koji se koriste za lečenje različitih bolesti: na prvom mestu bolesti dijabetesa, gastro-urinarnog trakta, reumatskih oboljenja, posttraumatskih oboljenja, regenerativnih i postoperativnih stanja…

GALERIJA

ŠTA VIDETI

ŠETNJA VRNJAČKOM BANJOM

YES

CELODNEVNI WELLNESS TRETMAN

KUPANJE U BAZENIMA SA TERMALNOM VODOM

DEGUSTACIJA LOKALNIH VINA

OBILAZAK ETNO DOMAĆINSTVA

VRNJAČKA BANJA

POGLEDAJTE JOŠ

Odmorite se i opustite u udobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE

Gradski hotel, otmena oaza u zelenilu Bajine Bašte nadomak Tare i Drine. Udobne i komforne sobe, dobar san i planinarski doručak nosiće vas u aktivnostima na reci, jezeru ili planini.

DETALJNIJE

PACKAGES

Top