Vrnjačka Banja

EUROPE
20.894188, 43.625074

RELAX WEEKEND – Kraljica banjskog turizma Srbije

SPA CENTER: 150 godina iskustva u turizmu

Kraljica banjskog turizma

Vrnjačka Banja smeštena u centralnoj Srbiji, na severnim padinama planine Goč u dolini Zapadne Morave, na nadmorskoj visini od 227m, okružena je izvanrednim prirodnim lepotama i to jeste ključ specifične mikroklime ovog mesta tokom cele godine. Nalazi se na samo 200 kilometara od Beograda. Kroz nju protiču dve reke: Lipovačka i Vrnjačka. Kraljica banjskog turizma, kako neformalno nazivaju Vrnjačku Banju, je potpuno posebno mesto u Srbiji.

Još od vremena Kelta, a kasnije i Rimljana i Vizantije, poznata je i cenjena po brojnim istorijskim lokalitetima i izvorima lekovite vode. Vrnjačka banja je autentičan banjski centar koji obiluje velikim brojem arhitektonskih zdanja na malom prostoru koji naseljava svega desetak hiljada stanovnika. Hotel Zepter sa svojim prepoznatljivim izgledom je jedan od simbola Vrnjačke Banje.

Banja obiluje izvorima tople i hladne vode, ima ih čak sedam, koji se koriste za lečenje različitih bolesti: na prvom mestu bolesti dijabetesa, gastro-urinarnog trakta, reumatskih oboljenja, posttraumatskih oboljenja, regenerativnih i postoperativnih stanja…

GALERIJA

ŠTA VIDETI

ŠETNJA VRNJAČKOM BANJOM

YES

CELODNEVNI WELLNESS TRETMAN

KUPANJE U BAZENIMA SA TERMALNOM VODOM

DEGUSTACIJA LOKALNIH VINA

OBILAZAK ETNO DOMAĆINSTVA

VRNJAČKA BANJA

POGLEDAJTE JOŠ

Odmorite se i opustite u superudobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme, Čuveni restoran „Vrelo smešten u idiličan ambijent nad vodopadom istoimene reke ima sve što bi poželeli i najzahtevniji gurmani.

DETALJNIJE

Gradski hotel i gradska kavana, otmena oaza u zelenilu Bajine Bašte nadomak turističkih bisera Tare i Drine. Udobne i komforne sobe, dobar san i planinarski doručak biće ono što vas nosi u svakodnevnim aktivnostima na reci, jezeru ili planini.

DETALJNIJE

PACKAGES

Top