Banja Luka

EUROPE
44.77583, 17.18556

GREAT FUN WEEKEND – Tamo gde Vrbas kroz klisuru šiba

BANJA LUKA NOĆU: Dobar provod i veseli ljudi!

“Volim Banjaluku, nemam šta glumiti”, pevač Arsen Dedić

Malo je gradova koji mogu da se podiče takvim urbanim životom, festivalskom atmosferom, vedrim i nasmejanim ljudima i prirodom koja opčinjava. Od Kozare do kanjona Vrbasa, ovim krajem protežu se pejzaži koje je teško zaboraviti, a vedar duh lokalnog stanovništva osetićete na svakom koraku. Ovaj dinamični grad na Vrbasu poznat je kao stecište ljubitelja ekstremnih sportova. Svakako ne zaboravite da probate banjalučke specijalitete.

GALERIJA

ŠTA VIDETI

RAFTING VRBASOM

ŽIVA SVIRKA U GRADSKOM KLUBU

VOŽNJA DAJAK ČAMCEM

PEŠAČKA TURA DO BANJ BRDA

TRAPISTIČKI MANASTIR I PRAVI TRAPIST SIR

BANJA LUKA

PAKET ADRENALIN VIKEND U SRCU BOSNE

DAN 1 - Dolazak u hotel, veče u gradu

Smeštaj u hotelu, večera, Banja Luka noću

DAN 2 - Rafting avantura kanjonom Vrbasa

Obilazak Krupajskog vrela, dolazak do rafting centra, ručak na “Pastirski” način, rafting Vrbasom, večera i raft party na obali reke, povratak u hotel

DAN 3 - Trapistički samostan, tura do pivnice, vožnja dajakom

Obilazak najistočnijeg trapističkog samostana, pešačka tura do stare hidrocentrale, pivnice, degustacija piva, ručak, vožnja dajakom po Vrbasu, zabavno veče

DAN 4 - Opuštajuće prepodne, transfer na aerodrom

Jutarnja kafa na promenadi, Selfi Time, ručak, odlazak

KORISNI LINKOVI

POGLEDAJTE JOŠ

Izuzetno atraktivan hotel koji svojim gostima nudi ugođaj luksuza i vrhunske usluge na samoj obali predivne reke Une. Svetle, udobne i prostrane sobe sa pogledom na reku i grad.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE

Odmorite se i opustite u udobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere.

DETALJNIJE

PACKAGES

Top