Zepter Hotel Vrnjačka Banja

Zepter Hotel Vrnjačka Banja

Zepter Hotel Vrnjačka Banja

EUROPE
20.894188, 43.625074

RELAX WEEKEND – Kraljica banjskog turizma Srbije

SPA CENTER: 150 godina iskustva u turizmu

Clean & Safe & Covid Free


Nastavljamo da sprovodimo našu misiju u sektoru hotelijerstva u kojem podižemo standarde higijene i bezbednost naših gostiju.

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da je naš hotel Zepter hotel Vrnjačka banja dobilo sertifikat i pravo korišćenja pečata „Clean&Safe“ (Čisto&Sigurno).
„Clean&Safe“ oznaka garantuje da se u našim hotelima sprovode sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere u borbi protiv COVID-19.

Glavno sredstvo u borbi protiv COVID-19 u našim hotelima, a zahvaljujući kojem smo i dobili ovaj pečat, je Therapy Air iOn - najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu (Nemačka 2016, 2019. i 2020. godine expertentesten.de), koji je sertifikovan da eliminiše korona virus iz vazduha u zatvorenom prostoru!

Sve sobe i prostorije Zepter Hotela opremljene su Therapy Air iOn prečišćivačem vazduha i zato ne brinite, već spakujte kofere i izaberite svoju destinaciju za bezbedan odmor i uživanje. Mi vas očekujemo već ovog vikenda!

SCS

WELLNESS CENTAR

Satnica RADA WELLNESS centra 

Svakog dana od 10-19 h, 

uz dve pauze za čišćenje i dezinfekciju

od 13-14 h i od 16-17 h

19-22 h - generalno čišćenje i detaljno dezinfikovanje.

PARKING

Hotel raspolaže ograničenim brojem parking mesta u hotelskoj  garaži i ne garantuje parking mesto u slučaju velike popunjenosti istog. Rezervacija parking mesta u hotelskoj garaži je moguća po ceni od 360,00 RSD po automobilu, po hotelskom danu.U slučaju potvrde rezervacije parking mesta od strane hotela, parking mesto će biti rezervisano tokom celokupnog trajanja boravka u hotelu.

Jedan od najpoznatijih hotela u bivšoj Jugoslaviji (nekadašnja Zvezda) svojim šarmom starog gradskog, banjskog hotela u centru grada, privlači brojne goste iz celog sveta već decenijama. Veliki broj događaja odigrao se pod krovom ovog hotela koji i dalje važi za drugi najveći kongresni kapacitet u Srbiji. Prostrane i udobne sobe, ljubazno osoblje i izvrsna hrana pokazuju zašto je ovom kompleksu godinama dodeljivana zlatna medalja srpskog banjskog turizma.

96 Lux soba | 18 Deluxe soba | 4 Deluxe apartmana  | Zepter Konferencijska dvorana {1200 mesta} deljiva u 3 sale ( 250+700+250) | Konferencijska sala {200 mesta}, deljiva u 2 (2 x 100) | Izložbeni prostor 360 m2 | Pansion restoran {270 mesta} | Kristalna dvorana-restoran {300-350 mesta} | Zatvoreni bazen – termalna mineralna voda (“VODA KOJA LEČI"), temp. 25- 28°C | Sauna | Fitness | Hotelska teretana (30 sprava) | RELAX beauty centar |

Na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta Promenada i površini od čak 11.445 m2, danas se nalazi velelepni Zepter hotel, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana.

Zepter hotel svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom  (koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom), kao i potpuno nova teretana i sauna.

Ovaj hotel je poznat i po svojim kongresnim salama – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

NA RASPOLAGANJU

PREGLED KAPACITETA

Broj soba

10

Površina

18m2

Opis

1-2 pax

Broj soba

86

Površina

18m2

Opis

1-2 pax

Broj soba

10

Površina

20m2

Opis

1-2 pax

Broj soba

4

Površina

30m2

Opis

1-3 pax

Broj soba

6

Površina

16m2

Opis

1 pax

Broj soba

4

Površina

25-47m2

Opis

1-2 pax + 2 children

RESTORAN & BAR

Zepter Smart Life restoran

U Zepter Smart Life restoranu u ponudi su razni internacionalni i nacionalni specijaliteti sa posebnim akcentom na jelima koja se pripremaju na Zepter način u Zepter posuđu (zdrav način spremanja, zdrava ishrana). Svakodnevno su zastupljena i jela iz dnevne ponude za ručak i večeru, razni specijalitei koje osmišljava i kreira šef kuhinje.

Kristalna dvorana

Preuređena Kristalna dvorana hotela Zepter, koja raspolaže sa 300-350 sedećih mesta, pogodna je za organizaciju svih svečanosti, večera i zabava. Iz Kristalne sale se pruža pogled na terasu, koja je u okviru Zepter SmartLife restorana, sa 180-200 sedećih mesta, kao i na Promenadu i banjski park.

Zespresso aperitiv bar

Zepresso Aperitiv bar nudi velik izbor pića i koktela kao i prepoznativu Zepresso kafu, jedan od brendova kompanije Zepter. Ljubazni i profesionalni barmeni su gostima svakodnevno na usluzi, pripremajući razne alkoholne i bezalkoholne napitke i koktele.

Letnja terasa

Terasa (letnja bašta) nalazi se uz samo šetalište Promenadu, praktično zauzimajući njen centralni deo, opremljena novim modernim baštinskim garniturama. Kapaciteta je 200 mesta i tokom letnjih meseci nudi razne specijalitete iz Zepter kuhinje kao i veliki izbor pića i koktela, uz svakodnevni muzički program. Ono što je posebno interesantno – na Terasi se svako veče služi različita tematska večera – live Zepter kitchen.

Zepter Garden Block

Zepter Garden Block se nalazi pored glavnog ulaza u hotel. Ovde možete uživati uz muzički program po želji gostiju, uz koktele i pića kako u dnevnoj tako i u večernjoj varijanti. Ovaj prostor je idealan za organizovanje raznih prijema i banketa. Zepter Garden Block pruža čarobnu atmosferu naročito u večernjim satima, ne samo zbog prelepog ambijenta već i zato što predstavlja idealno sklonište od banjske gužve i vreve Promenade.

VRNJAČKA BANJA

SADRŽAJI I USLUGE

Kongresna dvorana – Zepter Conference Hall Zepter Meeting Room

Ono što Zepter hotel, osim veličine, lokacije i opremljenosti, razlikuje od ostalih hotela u Vrnjačkoj Banji, svakako je i njegova kongresna namena. Hotel poseduje kongresnu salu–Zepter Conference Hall Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

Sportski sadržaji

Od sportsko-rekreativnih sadržaja gostima je na raspolaganju renoviran zatvoreni bazen sa termalnom vodom i đakuzijem, koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom, kao i potpuno nova teretana, sauna i Bioptron centar za masažu.

Wellness & Fitness

Hotelska teretana je moderno opremeljen i prostran prostor za vežbanje, sa preko 30 sprava i kvalifikovanim instruktorima, koji su obučeni za fitness, pilates, korektivnu gimnastiku… Pored aktivnosti zatvorenog tipa Hotel organizuje i aktivnosti na otvorenom kao što su: pešačke ture, biciklističke ture, trčanje, vežbe u parku…Kao specijalnu ponudu nudimo ekstremne sportove: mountain biking i skijanje. Radno vreme Wellness centra je od 10-21čas.

Bazen

Bazen u hotelu Zepter je potpuno renoviran zatvoreni bazen sa termalnom vodom i đakuzijem, a nakon opuštanja u bazenu možete uživati u sauni, a u letnjem periodu u hotelskoj bašti sa aperitiv barom. Voda u bazenu se zagreva i ima konstantnu temperaturu od 24-27 °C. Bazen je dimenzija 17 m x 8 m, a dubina od 1,3 m do 1,7 m. Prostor oko bazena opremljen je ležaljkama za odmor. Korisnicima bazena na raspolaganju su svlačionice sa garderobnim ormarima, tuševima, toaletima.

Radno vreme Wellness centra je svakog dana od 10h do 21h, uz stalni nadzor angažovanog spasioca.

Bioptron centar za masažu

Pored bazena nalazi se i nov, moderno opremljen, salon za masažu, gde možete uživati u prijatnom i opuštajućem ambijentu. U salonu se koriste isključivo Zepter kozmetički i anticelulit preparati. Centar pruža trenutno najmoderniju tehniku masaže u svetu – Madero tretman, ali i:

  • Tretmane BIOPTRON aparatima,
  • masaže celog tela (parcijalna, sportska, refleksna, masaža lica…),
  • tretmane tela (SPA tretman, zlatna masaža 24 Ka česticama zlata, vinska terapija za telo…),
  • tretmane lica (dubinska hidratacija, aroma tretman, "termomodelaz" tretman, aroma i "termomodelaz" tretman, nega osetljive kože, tretman kiseonikom, hyaluron tretman…),
  • RELAX salon za masažu lica i tela (LIMFNA drenaža, aparaturna limfna drenaža –PRESOTERAPIJAozonoterapija - hidroterapija ozonom, hiperbarična komora za lice…)

BALNEO PAKET

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme, Čuveni restoran „Vrelo smešten u idiličan ambijent nad vodopadom istoimene reke ima sve što bi poželeli i najzahtevniji gurmani.

DETALJNIJE

KONTAKT

 
RECEPCIJA:
tel: 036/612-167, 063/664-843
recepcija@hotelzeptervrnjackabanja.rs
Radno vreme: od 00h do 24h
 
PRODAJA:
tel: 036/612-564, 063/664-710
prodaja@hotelzeptervrnjackabanja.rs
Radno vreme: od 08h do 16h

 
MARKETING:
064/82 34 642
maja.remetic@zepterhotels.com
Radno vreme: od 08h do 16h

Top