Zepter Hotel Vrnjačka Banja

Zepter Hotel Vrnjačka Banja

Zepter Hotel Vrnjačka Banja

EUROPE
20.894188, 43.625074

RELAX WEEKEND – Kraljica banjskog turizma Srbije

SPA CENTER: 150 godina iskustva u turizmu

Jedan od najpoznatijih hotela u bivšoj Jugoslaviji (nekadašnja Zvezda) svojim šarmom starog gradskog, banjskog hotela u centru grada, privlači brojne goste iz celog sveta već decenijama. Veliki broj događaja odigrao se pod krovom ovog hotela koji i dalje važi za drugi najveći kongresni kapacitet u Srbiji. Prostrane i udobne sobe, ljubazno osoblje i izvrsna hrana pokazuju zašto je ovom kompleksu godinama dodeljivana zlatna medalja srpskog banjskog turizma.

86 Lux soba | 20 Deluxe soba | 10 Lux studija  | 4 Deluxe apartmana  | Zepter Konferencijska dvorana {1200 mesta} deljiva u 3 sale ( 250+700+250) | Konferencijska sala {200 mesta}, deljiva u 2 (2 x 100) | Izložbeni prostor 360 m2 | Pansion restoran {270 mesta} | Kristalna dvorana-restoran {300-350 mesta} | Zatvoreni bazen – termalna mineralna voda (“VODA KOJA LEČI"), temp. 25- 28°C | Sauna | Fitness | Hotelska teretana (30 sprava) | RELAX beauty centar |

Na mestu nekadašnjeg starog hotela Zvezda, na centralnom delu šetališta Promenada i površini od čak 11.445 m2, danas se nalazi velelepni Zepter hotel, jedan od najvećih i najimpozantnijih hotela u Vrnjačkoj Banji. Hotel je jedinstveni spoj starog i novog dela. Stari deo, iz 1920. godine, je direktno podignut na Promenadi, glavnoj pešačkoj komunikaciji Vrnjačke Banje, uz Vrnjačku reku i njegova spoljašnja arhitektura je zakonom zaštićena kao istorijski spomenik, a novi, veći deo hotela, izlazi na ulicu paralelnu Promenadi, što hotelu daje savršen položaj i dobre pristupe sa svih strana.

Zepter hotel svojim gostima pruža raznovrsne sadržaje: dva restorana (Zepter SmartLife restoran i Kristalnu dvoranu), Zepresso Aperitiv bar, Letnju terasu sa pogledom na Promenadu u okviru Zepter SmartLife restorana, i zubnu ordinaciju, Zepter Garden Block, otvoreni prostor u kojem gosti mogu uživati u raznovrsnom asortimanu hrane i pića.

Od sportskih sadržaja, najatraktivniji je novi zatvoreni bazen sa termalnom vodom  (koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom), kao i potpuno nova teretana i sauna.

Ovaj hotel je poznat i po svojim kongresnim salama – Zepter Conference Hall i Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

NA RASPOLAGANJU

PREGLED KAPACITETA

Broj soba

10

Površina

18m2

Opis

1-2 pax

Broj soba

86

Površina

18m2

Opis

1-2 pax

Broj soba

10

Površina

20m2

Opis

1-2 pax

Broj soba

4

Površina

30m2

Opis

1-3 pax

Broj soba

6

Površina

16m2

Opis

1 pax

Broj soba

4

Površina

25-47m2

Opis

1-2 pax + 2 children

RESTORAN & BAR

Zepter Smart Life restoran

U Zepter Smart Life restoranu u ponudi su razni internacionalni i nacionalni specijaliteti sa posebnim akcentom na jelima koja se pripremaju na Zepter način u Zepter posuđu (zdrav način spremanja, zdrava ishrana). Svakodnevno su zastupljena i jela iz dnevne ponude za ručak i večeru, razni specijalitei koje osmišljava i kreira šef kuhinje.

Kristalna dvorana

Preuređena Kristalna dvorana hotela Zepter, koja raspolaže sa 300-350 sedećih mesta, pogodna je za organizaciju svih svečanosti, večera i zabava. Iz Kristalne sale se pruža pogled na terasu, koja je u okviru Zepter SmartLife restorana, sa 180-200 sedećih mesta, kao i na Promenadu i banjski park.

Zespresso aperitiv bar

Zepresso Aperitiv bar nudi velik izbor pića i koktela kao i prepoznativu Zepresso kafu, jedan od brendova kompanije Zepter. Ljubazni i profesionalni barmeni su gostima svakodnevno na usluzi, pripremajući razne alkoholne i bezalkoholne napitke i koktele.

Letnja terasa

Terasa (letnja bašta) nalazi se uz samo šetalište Promenadu, praktično zauzimajući njen centralni deo, opremljena novim modernim baštinskim garniturama. Kapaciteta je 200 mesta i tokom letnjih meseci nudi razne specijalitete iz Zepter kuhinje kao i veliki izbor pića i koktela, uz svakodnevni muzički program. Ono što je posebno interesantno – na Terasi se svako veče služi različita tematska večera – live Zepter kitchen.

Zepter Garden Block

Zepter Garden Block se nalazi pored glavnog ulaza u hotel. Ovde možete uživati uz muzički program po želji gostiju, uz koktele i pića kako u dnevnoj tako i u večernjoj varijanti. Ovaj prostor je idealan za organizovanje raznih prijema i banketa. Zepter Garden Block pruža čarobnu atmosferu naročito u večernjim satima, ne samo zbog prelepog ambijenta već i zato što predstavlja idealno sklonište od banjske gužve i vreve Promenade.

GALERIJA

PAKET VIKEND U VRNJAČKOJ BANJI

DAN 1 - Sletanje u Beograd, transfer do Vrnjačke banje

Smeštaj u hotelu, wellness popodne…

DAN 2 - Odmor u Vrnjačkoj banji

Pešačka tura po centru, ručak, termalni bazen/tretman u banjskom lečilištu

DAN 3 - Aktivni dan, izlet u okolinu

Izlet na planinu Goč, poseta etno domaćinstvu i uživanje u domaćim specijalitetima, ručak

DAN 4 - Relax prepodne, povratak za Beograd, transfer na aerodrom

Uživanje u termalnom bazenu, masaža, check-out, ručak, polazak na aerodrom u Beogradu

VRNJAČKA BANJA

SADRŽAJI I USLUGE

Kongresna dvorana – Zepter Conference Hall Zepter Meeting Room

Ono što Zepter hotel, osim veličine, lokacije i opremljenosti, razlikuje od ostalih hotela u Vrnjačkoj Banji, svakako je i njegova kongresna namena. Hotel poseduje kongresnu salu–Zepter Conference Hall Zepter Meeting Room, kapaciteta do 1.200 mesta, s mogućnošću rada u plenumu i po sekcijama u čak pet manjih sala.

Sportski sadržaji

Od sportsko-rekreativnih sadržaja gostima je na raspolaganju renoviran zatvoreni bazen sa termalnom vodom i đakuzijem, koji u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom, kao i potpuno nova teretana, sauna i Bioptron centar za masažu.

Wellness & Fitness

Hotelska teretana je moderno opremeljen i prostran prostor za vežbanje, sa preko 30 sprava i kvalifikovanim instruktorima, koji su obučeni za fitness, pilates, korektivnu gimnastiku… Pored aktivnosti zatvorenog tipa Hotel organizuje i aktivnosti na otvorenom kao što su: pešačke ture, biciklističke ture, trčanje, vežbe u parku…Kao specijalnu ponudu nudimo ekstremne sportove: mountain biking i skijanje.

Bazen

Veliki, u potpunosti renoviran zatvoreni bazen sa termalnom vodom, u letnjem periodu ima svoju baštu sa aperitiv barom, kao i potpuno novu teretanu i saunu. Voda u bazenu ima konstantnu temperaturu od 25-28*C. Bazen je dimenzija 17 m x 8 m, a dubina od 1,3 m do 1,7 m. Gumirane pločice koje su postavljene oko bazena pružaju bezbednost i sigurnost svim gostima, a posebno deci. Pored bazena su ležaljke za odmor i svlačionice (sa garderobnim ormanima), tuševima, toaletima.

Radno vreme bazena je svakog dana od 10h do 21h, uz stalni nadzor angažovanog spasioca. U bazenu se mogu ugovoriti i realizovati Aqua aerobic i korektivno plivanje sa instruktorom.

Bioptron centar za masažu

Pored bazena nalazi se i nov, moderno opremljen, salon za masažu, gde možete uživati u prijatnom i opuštajućem ambijentu. U salonu se koriste isključivo Zepter kozmetički i anticelulit preparati. Centar pruža trenutno najmoderniju tehniku masaže u svetu – Madero tretman, ali i:

  • Tretmane BIOPTRON aparatima,
  • masaže celog tela (parcijalna, sportska, refleksna, masaža lica…),
  • tretmane tela (SPA tretman, zlatna masaža 24 Ka česticama zlata, vinska terapija za telo…),
  • tretmane lica (dubinska hidratacija, aroma tretman, "termomodelaz" tretman, aroma i "termomodelaz" tretman, nega osetljive kože, tretman kiseonikom, hyaluron tretman…),
  • RELAX salon za masažu lica i tela (LIMFNA drenaža, aparaturna limfna drenaža – PRESOTERAPIJAozonoterapija - hidroterapija ozonom, hiperbarična komora za lice…)

BALNEO PAKET

Odmorite se i opustite u superudobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere.

DETALJNIJE

Vrnjačka Banja smeštena u centralnoj Srbiji, na severnim padinama planine Goč u dolini Zapadne Morave, okružena je izvanrednim prirodnim lepotama.

DETALJNIJE

Luksuzni i moderan hotel Drina, visoke kategorije, smešten u samom centru Bajine Bašteka i u neposrednoj blizini reke Drine, planine Tare i manastira Rača.

DETALJNIJE

KONTAKT

Recepcija +381 (0)36 612-167 | +381 (0)63 664-843;

Služba prodaje +381 (0)36 612-564 | +381 (0)63 664-710;

Fax +381 (0)36 611-770;

office@zepterhotelvbanja.com;
rezervacija@zepterhotelvbanja.com

Top