ZEPTER HOTELI

Dobrodošli u Zepter Svet

Dragi prijatelji upravo ste ušli u „Zepter svet”, ali ste naši gosti postali još onog momenta kada ste odlučili da nam poklonite svoje dragoceno vreme i provedete ga u nekom od Zepter hotela ili restorana. Zauzvrat, mi ćemo se potruditi da od prvog koraka osetite iskreno gostoprimstvo i posvećenost svakom trenutku boravka u našim objektima. Neko će reći da to nije lako i da smo novi u hotelijerstvu, međutim to je samo razlog više da sa nama doživite nešto sasvim novo i drugačije. Za one sa kojima se još nismo upoznali, u ovoj web prezentaciji pronaći ćete niz zanimljivih informacija o našoj paleti Zepter hotela sa ponudom u različitim kategorijama, za goste sa različitim afinitetima; od gradskih apart hotela do udobnih vila i banjskih zdanja. Zepter Hoteli je danas lanac od 6 hotela u sastavu međunarodne kompanije Zepter International. Predstavljaju novi hotelski standard zasnovan na principima kompanijske vizije i filozofije zdravog, savršenog načina života, koja ima za cilj očuvanje zdravlja sadašnje i budućih generacija i rešavanje ekoloških problema. Idejni tvorac Zepter filozofije, gospodin Philip Zepter je vizionar, koji sigurno i uspešno vodi svoju kompaniju već više od dve decenije, ne prihvatajući prepreke, već samo nove, više i zahtevnije ciljeve. Upravo to je ključ stalnog prosperiteta i uspeha kompanije Zepter International.

Udoban i jednostavan smeštaj, u stilu pravog gradskog hotela iz zlatnih 30-tih prošlog veka, odlična je baza za upoznavanje bogatog noćnog života.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme, Čuveni restoran „Vrelo smešten u idiličan ambijent nad vodopadom istoimene reke ima sve što bi poželeli i najzahtevniji gurmani.

DETALJNIJE

Izuzetno atraktivan hotel koji svojim gostima nudi ugođaj luksuza i vrhunske usluge na samoj obali predivne reke Une. Svetle, udobne i prostrane sobe sa pogledom na reku i grad.

DETALJNIJE
Top