Beograd

EUROPE
44.787197, 20.457273

CITY BREAK – Odlična vikend destinacija na sat leta od većine EU metropola

CITY: Dinamičan, šarmantan

Epic night life, thriving cafe culture, hearty meals and emerging, design-conscious industrial districts: Belgrade has a gritty, distinctive appeal

 

Seth Sherwood, The New York Times, Avgust 25, 2016

Ovaj veliki grad bio je, izgleda, oduvek ovakav: istrgan, prosut, upravo kao da nikad ne postoji, nego večno nastaje, dograđuje se i oporavlja. S jednog kraja niče i raste, a sa drugog vene i propada. Uvek se kreće i talasa, nikad ne miruje i ne zna šta je spokoj i tišina. Grad na dve reke, na velikom prostoru sapet vetrovima.

 

Ivo Andrić, srpski nobelovac

Danas, grad je preplavljen suprotnostima i kulturom: s jedne strane šljunkovit, siv i sirov, a sa druge spokojan, kaldrmast i tih. U isto vreme je mesto za kuliranje, kao i za uzbuđenja.

 

New York Times

Beograd ima mnoštvo tunela i skrovišta ispod svoje površine, nasleđe staro hiljadu godina, tokom kojeg su svi, od Vizantijaca do Turaka želeli da dominiraju gradom.

 


The Star

 

GALERIJA

ŠTA VIDETI

ATRAKCIJE

YES

MUZEJI I UMETNOST

DVOROVI

ZELENI BEOGRAD

SPOMENICI KULTURE

SUPER PROMOCIJA

GO BELGRADE

Beograd u 5 dana

BEOGRAD CITY BRAKE

DAN 1 - Dolazak u Beograd, smeštaj u hotel

Piće dobrodošlice, check-in, večera, Beograd noću…

DAN 2 - City tura i ručak u gradskom restoranu

Autobusko razgledanje Beograda (gradska tura, Kalemegdan), ručak, pešačka tura kroz centar grada, Kalemegdanska tvrdjava

DAN 3 - Ekskurzija celodnevna: Novi Sad, Fruška gora i Sremski Karlovci

Novi Sad, Petrovaradinska tvrđava, centar, ručak – Sremski Karlovci, Manastir Krušedol, muzej pčelarstva i degustacija fruškogorskih vina

DAN 4 - Ekskurzija poludnevna: Etno domaćinstvo, transfer na Aerodrom

+ Check out, poseta etno domaćinstvu “Zornića kuća”, ručak, transfer do Aerodroma

KORISNI LINKOVI

POGLEDAJTE JOŠ

Jedan od najpoznatijih hotela u bivšoj Jugoslaviji (nekadašnja Zvezda) svojim šarmom starog gradskog, banjskog hotela u centru grada, privlači brojne goste iz celog sveta već decenijama. Veliki broj događaja odigrao se pod krovom ovog hotela koji i dalje važi za drugi najveći kongresni kapacitet u Srbiji.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme, Čuveni restoran „Vrelo smešten u idiličan ambijent nad vodopadom istoimene reke ima sve što bi poželeli i najzahtevniji gurmani.

DETALJNIJE

Gradski hotel i gradska kavana, otmena oaza u zelenilu Bajine Bašte nadomak turističkih bisera Tare i Drine. Udobne i komforne sobe, dobar san i planinarski doručak biće ono što vas nosi u svakodnevnim aktivnostima na reci, jezeru ili planini.

DETALJNIJE

PACKAGES

Odmorite se i opustite u superudobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere.

DETALJNIJE
Top