Beograd

EUROPE
44.787197, 20.457273

CITY BREAK – Odlična vikend destinacija na sat leta od većine EU metropola

CITY: Dinamičan, šarmantan

SCS

Clean & Safe & Covid Free


Nastavljamo da sprovodimo našu misiju u sektoru hotelijerstva u kojem podižemo standarde higijene i bezbednost naših gostiju.

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da je naš hotel Zepter hotel Beograd dobio sertifikat i pravo korišćenja pečata „Clean&Safe“ (Čisto&Sigurno).
„Clean&Safe“ oznaka garantuje da se u našim hotelima sprovode sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere u borbi protiv COVID-19.

Glavno sredstvo u borbi protiv COVID-19 u našim hotelima, a zahvaljujući kojem smo i dobili ovaj pečat, je Therapy Air iOn - najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu (Nemačka 2016, 2019. i 2020. godine expertentesten.de), koji je sertifikovan da eliminiše korona virus iz vazduha u zatvorenom prostoru!

Sve sobe i prostorije Zepter Hotela opremljene su Therapy Air iOn prečišćivačem vazduha i zato ne brinite, već spakujte kofere i izaberite svoju destinaciju za bezbedan odmor i uživanje. Mi vas očekujemo već ovog vikenda!

Epic night life, thriving cafe culture, hearty meals and emerging, design-conscious industrial districts: Belgrade has a gritty, distinctive appeal

 

Seth Sherwood, The New York Times, Avgust 25, 2016

Ovaj veliki grad bio je, izgleda, oduvek ovakav: istrgan, prosut, upravo kao da nikad ne postoji, nego večno nastaje, dograđuje se i oporavlja. S jednog kraja niče i raste, a sa drugog vene i propada. Uvek se kreće i talasa, nikad ne miruje i ne zna šta je spokoj i tišina. Grad na dve reke, na velikom prostoru sapet vetrovima.

 

Ivo Andrić, srpski nobelovac

Danas, grad je preplavljen suprotnostima i kulturom: s jedne strane šljunkovit, siv i sirov, a sa druge spokojan, kaldrmast i tih. U isto vreme je mesto za kuliranje, kao i za uzbuđenja.

 

New York Times

Beograd ima mnoštvo tunela i skrovišta ispod svoje površine, nasleđe staro hiljadu godina, tokom kojeg su svi, od Vizantijaca do Turaka želeli da dominiraju gradom.

 


The Star

 

GALERIJA

ŠTA VIDETI

ATRAKCIJE

YES

MUZEJI I UMETNOST

DVOROVI

ZELENI BEOGRAD

SPOMENICI KULTURE

MUZEJ ZEPTER

ZEPTER SHOP TC Galerija

BEOGRAD CITY BRAKE

DAN 1 - Dolazak u Beograd, smeštaj u hotel

Piće dobrodošlice, check-in, večera, Beograd noću…

DAN 2 - City tura i ručak u gradskom restoranu

Autobusko razgledanje Beograda (gradska tura, Kalemegdan), ručak, pešačka tura kroz centar grada, Kalemegdanska tvrdjava

DAN 3 - Ekskurzija celodnevna: Novi Sad, Fruška gora i Sremski Karlovci

Novi Sad, Petrovaradinska tvrđava, centar, ručak – Sremski Karlovci, Manastir Krušedol, muzej pčelarstva i degustacija fruškogorskih vina

DAN 4 - Ekskurzija poludnevna: Etno domaćinstvo, transfer na Aerodrom

+ Check out, poseta etno domaćinstvu “Zornića kuća”, ručak, transfer do Aerodroma

KORISNI LINKOVI

POGLEDAJTE JOŠ

Jedan od najpoznatijih hotela u bivšoj Jugoslaviji (nekadašnja Zvezda) svojim šarmom starog gradskog, banjskog hotela u centru grada, privlači brojne goste iz celog sveta već decenijama. Važi za drugi najveći kongresni kapacitet u Srbiji.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE

Gradski hotel, otmena oaza u zelenilu Bajine Bašte nadomak Tare i Drine. Udobne i komforne sobe, dobar san i planinarski doručak nosiće vas u aktivnostima na reci, jezeru ili planini.

DETALJNIJE

PACKAGES

Odmorite se i opustite u udobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere.

DETALJNIJE
Top