Zepter Hotel Kozarska Dubica

Kozarska Dubica

Long weekend

Lorem ipsum dolor sit amet, consec dolor sit amet anis po.

EUROPE
45.1766701, 16.8094406

LONG WEEKEND – Oaza za odmor na obali reke Une

UNA: Stari Rimljani je videše i rekoše: Una!

#ZepterHotelKozarskaDubica #ZepterHotels #ZepterWorld

Izuzetno atraktivan hotel koji svojim gostima nudi ugođaj luksuza i vrhunske usluge na samoj obali predivne reke Une, tik uz granicu sa Republikom Hrvatskom. Svetle, udobne i prostrane sobe sa pogledom na reku i grad, te sve ono što čini vaše dane odmora dragocenim, pravi su razlog zašto se mnogi gosti stalno vraćaju u ovaj hotel.

21 lux soba i apartmana | Italijanski restoran Lido | Konferencijska sala {50 mesta} | Teretana | Wellness centar

Team Building Kozarska Dubica


Velelepni  Zepter hotel, modernog dizajna, lociran u strogom centru Kozarska Dubice, na samoj obali rijeke Une, svojim izgledom sam grad čini vizuelno bogatijim i ljepšim, a sadržajem i uslugom koju pruža predstavlja vrhunski uslužni kompleks, u kategorizaciji ocijenjen sa četiri zvjezdice.

Ovaj reprezentativni objekat, samo je jedan od poklona gospodina Philipa Zeptera rodnom gradu, u kojem je proveo djetinjstvo, sa željom da investira u razvoj opštine Kozarska Dubica.

Arhitektonsko i enterijersko rješenje Hotela je da bude jedinstven, ali i prepoznatljiv po svim neophodnim parametrima za neki drugi ambijent. Sinteza različitosti je vidljiva i u ostalim segmentima, spoj prirodnog okruženja i prestižnog dizajna, minimalizma i topline, ozbiljnosti i zaigranosti.

Veći dio fasade je od bijelog eternita, a nadrealnu bjelinu razbijaju žuti, crveni i sivi segmenti, inspirisani mondrijanovskim uticajem, koji su ujedno postali i zaštitni znak Hotela, a protežu se i kroz čitav enterijerski dio kroz detalje u bojama i oblicima.

KOZARSKA DUBICA

NA RASPOLAGANJU

PREGLED KAPACITETA

Broj soba

5

Površina

21m2

Opis

1-2 pax (standard room - king size bed)

Broj soba

8

Površina

21m2

Opis

1-2 pax (standard room - 2 separated beds)

Broj soba

3

Površina

45m2

Opis

1-2 pax (king size bed)

Broj soba

2

Površina

45m2

Opis

1-2 pax (2 separated beds)

Broj soba

2

Površina

110m2

Opis

1-4 pax

Broj soba

1

Površina

300m2

Opis

1-4 pax

RESTORAN & BAR

Klub restoran Zepter

U hotelskom restoranu kapaciteta do 100 sjedećih mesta, na A la carte jelovniku nalazi se širok izbor jela iz domaće i internacionalne kuhinje, kao i bogata vinoteka sa vrhunskim vinskim etiketama. Pored lepeze suhomesnatih proizvoda i sireva, u ponudi se nalaze i raznovrsne obrok salate, kuvana jela, razne vrste ribe, jela sa roštilja i poslastice. Restoran Zepter je mjesto opuštanja, intime i vrhunskog gastronomskog doživaljaja s prekrasnim panoramskim pogledom na rijeku Unu i spoljašnjom baštom kapaciteta od 100 mjesta.

Terasa restorana Zepter

Prelijepi prostor terase Klub restorana Zepter kreiran je da odgovara željama i potrebama svakog gosta. Hrana servirana u luksuznom Zepter porculanu iz Masterpiece Collection by Zepter zadovoljava i najistančanije ukuse. Nekonvencionalna, elegantna i otmjena dizajnerska umjetnička djela iz linije Zepter Tableart: vazne, svjećnjaci i drugi ukrasi za sto čine ovaj prostor mjestom sveukupne elegancije.

Italijanski restoran Lido

Restoran Lido sinonim je za kvalitet italijanske kuhinje. Kombinacija vjekovnog iskustva i profesionalnog umjeća mladog tima gastronoma Zepter hotela rezultira rafiniranim i prepoznatljivim ukusima. Gosti mogu uživati u odlično pripremljenim italijanskim pastama, pizzama i rižotima, ali i jelima sa A la carte jelovnika. Kapacitet restorana je do 50 mjesta.

Terasa restorana Lido

Dragulj Zeptera hotela je terasa restorana Lido. Dodir raskoši prirode i profesinalne usluge učiniće da gosti zarone u male i velike avanture duha, koje se završavaju upravo tamo gdje se nalaze. Terasa restorana Lido postaje najbolji izvor podsticajne snage i energije.

Kafe Patisseria

Zaseban kafe i lounge bar produžeci su velikih kaskadnih terasa, koje uz uređenu obalu dolaze do same rijeke. Kapacitet lounge bara je 35 mjesta s posebnim akcentom na najmoderniji terasni namješta, koji uz dekorativne jastuke i zavjese pruža osjećaj intimnosti. Kafe prima 40 gostiju, a specijalno dizajnirane stolice i separei, talasi na zidovima koji prate tok rijeke, dio su njegove unikatnosti.

ZEPTER HOTEL KOZARSKA DUBICA

PAKET PONUDA

SADRŽAJI I USLUGE

Kongresna sala

Poslovna okupljanja u vidu team building-a, work-shop-a, seminara, kongresa i konferencija u konferencijskoj sali Zepter hotela za poslovne sastanke i potrebe, odvijaju se u savršeno opremljenom radnom prostoru, sa svom potrebnom audio i video opremom, kapaciteta do 50 mjesta, kao i u prostoru kapaciteta do 250 mjesta ( sa proširenjem na prostor multifunkcionalne namjene).

Multifunkcionalna sala

Multifunkcionalna sala, kapaciteta 200 sjedećih mjesta, pravo je rješenje za sve koji maštaju o: vjenčanju iz snova, savršenoj rođendanskoj zabavi, krštenju ili poslovnim susretima u nesvakidašnjem ambijentu. Stručni tim, individualan pristup i tehnička podrška u organizaciji, svaki od ovih događaja učiniće posebnim. Savremen, elegantan i otmjen ambijent, uz iskusno osoblje garancija su savršene usluge.

Fitness

Na zavidnoj kvadraturi, opremljen spravama kojima bi voljeli da se pohvale i mnogi veći svjetski hoteli, Fitness studio Zepter hotela dostupan je gostima koji žele da svoje tjelo dovedu u top formu. Vježbanje u hotelskom fitnesu moguće je upotpuniti vježbama opuštanja i istezanja i na otvorenom ( na zelenim površinama uz hotelsku plažu), uz prisustvo personalnog trenera. Žubor rijeke Une, svjež vazduh, zelenilo….. ambijent je koji je koncipiran da stvara prijatnost za aktivan i zdrav život.

ZEPTER HOTEL KOZARSKA DUBICA PAKETI

Una

Lokacija  na kojoj se Hotel nalazi daje mu stepen više na ekskluzivnosti. Smješten je na samoj obali rijeke Une. Liči na objekat koji lebdi  ili brod uronjen u smaragdno zelenu boju uvijek uzburkane, živopisne Une. Na njega se, kao i na rijeku, može ponoviti oduševljeni uzvik starih Rimljana kada su je ugledali: Jedna-jedinstvena! S više otvorenih terasa i balkona, hotel je približen rijeci, što gostima omogućava užitak u zelenom okruženju netaknute prirode.

Pored uživanja u udobnostima i ljepoti samog Zepter hotela posjetioci imaju priliku da obiđu i atraktivne destinacije i upoznaju se sa kulturnim blagom neposredne okoline:

Mrakovicu, vrh planine Kozare, jedan od dragulja turističke ponude Republike Srpske, koji je interesantan kako zbog netaknute prirode, ski-centra, tako i zbog monumentalnog spomenika slobode, posvećenog žrtvama Drugog svjetskog rata, rada poznatog akademskog umjetnika Dušana Džamonje.

Manastir Moštanicu, posvećen Arhangelu Mihajlu, koji je lociran u dolini rijeke Moštanice i predstavlja jedan od najvećih srpskih manastira u Republici Srpskoj. Budući da se nalazio na graničnom području dva velika carstva, otomanskog i austro-ugarskog, istorija manastira je veoma burna. Od XVI veka kada je sagrađen, čak devet puta je bio rušen i obnavljan.

Udoban i jednostavan smeštaj, u stilu pravog gradskog hotela iz zlatnih 30-tih prošlog veka, odlična je baza za upoznavanje bogatog noćnog života.

DETALJNIJE

Gradski hotel, otmena oaza u zelenilu Bajine Bašte nadomak Tare i Drine. Udobne i komforne sobe, dobar san i planinarski doručak nosiće vas u aktivnostima na reci, jezeru ili planini.

DETALJNIJE

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE

KONTAKT

Zepter hotel Kozarska Dubica,

Svetosavska 2,

Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina

+387 (0)52 424-242

[email protected]

Top