Beograd

EUROPE
44.787197, 20.457273

CITY BREAK – Odlična vikend destinacija na sat leta od većine EU metropola

CITY: Dinamičan, šarmantan

SCS

Clean & Safe & Covid Free


Nastavljamo da sprovodimo našu misiju u sektoru hotelijerstva u kojem podižemo standarde higijene i bezbednost naših gostiju.

Sa velikim zadovoljstvom i ponosom vas obaveštavamo da je naš hotel Zepter hotel Beograd dobio sertifikat i pravo korišćenja pečata „Clean&Safe“ (Čisto&Sigurno).
„Clean&Safe“ oznaka garantuje da se u našim hotelima sprovode sve higijenske, zdravstvene i bezbednosne mere u borbi protiv COVID-19.

Glavno sredstvo u borbi protiv COVID-19 u našim hotelima, a zahvaljujući kojem smo i dobili ovaj pečat, je Therapy Air iOn - najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu (Nemačka 2016, 2019. i 2020. godine expertentesten.de), koji je sertifikovan da eliminiše korona virus iz vazduha u zatvorenom prostoru!

Sve sobe i prostorije Zepter Hotela opremljene su Therapy Air iOn prečišćivačem vazduha i zato ne brinite, već spakujte kofere i izaberite svoju destinaciju za bezbedan odmor i uživanje. Mi vas očekujemo već ovog vikenda!

Epic night life, thriving cafe culture, hearty meals and emerging, design-conscious industrial districts: Belgrade has a gritty, distinctive appeal

 

Seth Sherwood, The New York Times, Avgust 25, 2016

Ovaj veliki grad bio je, izgleda, oduvek ovakav: istrgan, prosut, upravo kao da nikad ne postoji, nego večno nastaje, dograđuje se i oporavlja. S jednog kraja niče i raste, a sa drugog vene i propada. Uvek se kreće i talasa, nikad ne miruje i ne zna šta je spokoj i tišina. Grad na dve reke, na velikom prostoru sapet vetrovima.

 

Ivo Andrić, srpski nobelovac

Danas, grad je preplavljen suprotnostima i kulturom: s jedne strane šljunkovit, siv i sirov, a sa druge spokojan, kaldrmast i tih. U isto vreme je mesto za kuliranje, kao i za uzbuđenja.

 

New York Times

Beograd ima mnoštvo tunela i skrovišta ispod svoje površine, nasleđe staro hiljadu godina, tokom kojeg su svi, od Vizantijaca do Turaka želeli da dominiraju gradom.

 


The Star

 

GALERIJA

ŠTA VIDETI

ATRAKCIJE

YES

MUZEJI I UMETNOST

DVOROVI

ZELENI BEOGRAD

SPOMENICI KULTURE

MUZEJ ZEPTER

ZEPTER SHOP TC Galerija

BEOGRAD CITY BRAKE

DAN 1 - Dolazak u Beograd, smeštaj u hotel

Piće dobrodošlice, check-in, večera, Beograd noću…

DAN 2 - City tura i ručak u gradskom restoranu

Autobusko razgledanje Beograda (gradska tura, Kalemegdan), ručak, pešačka tura kroz centar grada, Kalemegdanska tvrdjava

DAN 3 - Ekskurzija celodnevna: Novi Sad, Fruška gora i Sremski Karlovci

Novi Sad, Petrovaradinska tvrđava, centar, ručak – Sremski Karlovci, Manastir Krušedol, muzej pčelarstva i degustacija fruškogorskih vina

DAN 4 - Ekskurzija poludnevna: Etno domaćinstvo, transfer na Aerodrom

+ Check out, poseta etno domaćinstvu “Zornića kuća”, ručak, transfer do Aerodroma

KORISNI LINKOVI

POGLEDAJTE JOŠ

Vila Drina svojom pozicijom na dve reke, zaista pruža fantastičan izbor za odmor koji nećete zaboraviti. Jednostavno opremljene sobe, svetle i udobne, pružaju mogućnost da obnovite svoju energiju za kratko vreme.

DETALJNIJE

Gradski hotel, otmena oaza u zelenilu Bajine Bašte nadomak Tare i Drine. Udobne i komforne sobe, dobar san i planinarski doručak nosiće vas u aktivnostima na reci, jezeru ili planini.

DETALJNIJE

PACKAGES

Odmorite se i opustite u udobnom hotelu koji neguje poseban odnos prema zdravlju gostiju i nalazi se u centru grada i epicentru kultne beogradske atmosfere.

DETALJNIJE
Top